Lattiapinnoitteet yrityksille – palvelemme Turengissa ja koko Etelä-Suomen alueella

Ota yhteyttä

Jo kolmannen polven ammattitaidolla, Suomen Epoksilattiat Oy tarjoaa lattiapinnoitteet yrityksille. Pinnoittamamme lattiat kestävät kovaakin mekaanista kulutusta ja toistuvaa pesua sekä höyry- ja lämpörasitusta. Tästä syystä ne soveltuvat erinomaisesti vaativiin yritystiloihin ja julkisen sektorin tiloihin sekä elintarvike- ja kemianteollisuuden käyttöön. Ulkoasultaan asentamamme lattiapinnoitteet ovat tyylikkäitä ja siistejä.

 

Asennamme lattiapinnoitteet myös yksityistalouksiin kilpailukykyiseen hintaan. Palvelemme Janakkalan Turengista käsin koko Etelä-Suomen alueella. Ota yhteyttä, niin kerromme lisää kattavista ja laadukkaista palveluistamme!

Meiltä saat lattiapinnoitteet kaikenlaisiin kohteisiin

Minkälaiseen kohteeseen tarvitset lattiapinnoitetta? Palvelemme sinua mielellämme. Asennamme kestävät ja näyttävät sekä helppohoitoiset lattiapinnoitteet muun muassa seuraaviin kohteisiin:

  • suurkeittiöihin

  • kylmähuoneisiin

  • ravintoloihin

  • elintarvike-, kemian- ja elektroniikkateollisuuden tuotantotiloihin

  • ilmanvaihtokonehuoneisiin ja teknisiin tiloihin

  • varasto- ja korjaamotiloihin

  • halleihin

  • trukki-, pumppukärry- ja ajokäytäviin.

Teemme kaikki lattiapinnoitteiden asennukset huoliteltuun työnjälkeen panostaen. Käytössämme on alan parhaimmat ja ajanmukaiset työvälineet, joita käyttäen pystymme työskentelemään joutuisasti haasteellisissakin kohteissa.

 

Mikäli sinulla on lisäkysymyksiä lattiapinnoitteisiin liittyen, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä. Meidät tavoitat parhaiten puhelimitse, mutta voit myös lähettää sähköpostia tai täyttää yhteydenottolomakkeen. Palvelemme sinua aina mahdollisimman nopeasti.

Yhteystiedot

  

 

 

 

 

 

 

 

 

Joustavaa ja osaavaa palvelua

Luotettavuuskuvake

Luotettavuus

Meiltä saat aina luotettavaa palvelua. Voit olla varma, että teemme sen, minkä lupaamme.

Yhteistyökuvake

Yhteistyö

Yhteistyö kanssamme on helppoa ja sujuvaa. Panostamme ystävälliseen ja selkeään kommunikointiin.

Työturvallisuuskuvake

Työturvallisuus

Työskentelemme vastuullisesti, työturvallisuusmääräyksiä tarkoin noudattaen.

Monipuolisuuskuvake

Monipuolisuus

Otamme mielellämme vastaan niin pieniä kuin suuriakin toimeksiantoja, jotka toteutamme onnistuneesti alusta loppuun asti.