Paras lattiapinnoite kestää aikaa ja kulutusta – palvelemme Turengista käsin koko Etelä-Suomen alueella

Ota yhteyttä

Kun tarvitset tekijää kestävälle ja laadukkaalle lattiapinnoitteelle, käänny Suomen Epoksilattiat Oy:n puoleen. Palvelemme Janakkalan Turengista käsin kattavasti koko Etelä-Suomen alueella. Meiltä saat turvalliset laatutuotteet lattian pinnoitukseen.

Olemme lattian pinnoitustöiden kokeneita ammattilaisia ja työskentelemme monipuolisesti niin teollisuuskohteissa kuin kotitalouksissakin. Tavallisimpia pinnoitustöitämme ovat esimerkiksi tuotantotilan betonilattioiden pinnoitus ja design-lattian rakentaminen yksityisen asiakkaan asuntoon.

 

Lattian pinnoitus on hyvä keino lisätä lattian käyttöikää. Oikealla pinnoitteella voidaan parantaa myös työturvallisuutta. Tutustu palveluihimme ja ota yhteyttä!

Monipuoliset palvelut ja ammattituotteet lattian pinnoitukseen

Olemme erikoistuneet vaativiin teollisuuden lattiapinnoitustöihin esimerkiksi tehdas- tai tuotantotiloissa. Teemme lattian pinnoituksen alusta loppuun saakka avaimet käteen -periaatteella; lattiapinnoite valitaan kohteen ja käyttötarkoituksen mukaan ja teemme myös alustustyöt, kuten lattiapinnan timanttihionnan tai jyrsinnän.

Kysy lisätietoja

Asennamme seuraavanlaiset lattiapinnoitteet:

 • kaksikomponenttiset, liuotteettomat epoksi- ja uretaanimaalit sekä -lakat

 • itsesiliävät epoksimassa- ja epoksihiertomassapinnoitteet

 • vesihöyryä läpäisevät epoksipinnoitteet

 • polyuretaanielastomeeripinnoitteet eli PU-joustopinnoitteet sekä PU Flex -elastiset joustopinnoitteet

 • akryylimassapinnoitteet

 • staattista sähköä johtavat epoksimassapinnoitteet

 • ucrete-pinnoitteet (ucretemassapinnoitukseen olemme saaneet materiaalin maahantuojan asennuskoulutuksen).

Lisäksi palveluihimme kuuluvat:

 • lattian jyrsintä

 • lattian timanttihionta ja imurointi

 • betonilattian pölynsidontakäsittely epoksilakalla

 • lattian kitkakarhennus ja värihiutalointi

 • design-lattiat

 • maali-, epoksimassa- ja akryylimassajalkalistat.

Pyydä tarjous

Lisätietoa pinnoitusmateriaaleista

Epoksi

Epoksihiertomassalla on hyvä iskunkestävyys. Tämä ominaisuus tekee siitä sopivan lattiapinnoitteen esimerkiksi myymälöihin tai korjauspajoihin. Koska se kestää hyvin myös höyry- ja lämpörasitusta, se soveltuu esimerkiksi laitoskeittiöiden lattiapinnoitteeksi. Epoksihiertomassa lattiapinnoitteen materiaalina on myös käytössä metsä-, kemian- ja elintarviketeollisuuden tuotantotiloissa.

 

Epoksimaali soveltuu sekä uusille että vanhoille betonilattioille sekä betonilattiamaaleilla jo käsitellyille betonipinnoille. Betonilattiamaalin käyttökohteisiin kuuluvat muun muassa teollisuus-, korjaamo- ja varastotilojen lattiat.

Akryyli

Akryylipinnoitusmenetelmä sopii lattiapinnoitteeksi julkisiin tiloihin, joissa vaaditaan korkeaa hygieniatasoa ja hyvää sisäilman laatua, kuten sairaaloihin, päiväkoteihin ja kouluihin. Nopea kuivumisaika mahdollistaa tilojen sujuvan käyttöönoton pinnoitustöiden jälkeen.

 

Polyuretaanielastomeeri

Polyuretaanipinnoite sopii sekä vanhojen että uusien betoni- ja asfalttilattioiden pinnoitukseen. Tällaisia lattioita löytyy muun muassa ilmanvaihtokonehuoneista, prosessitiloista, paperikonehalleista sekä trukki- ja ajokäytävistä.

 

Ucrete

Polyuretaanilattiapinnoite ucrete kestää kovaa kulutusta. Se soveltuu elintarvike-, juoma-, lääke- ja kemianteollisuuden sekä märkiin että kuiviin tuotantotiloihin.