Lattiapinnoitteet kotitalouksille – palvelualueeseemme kuuluu Turenki ja koko Etelä-Suomi

Ota yhteyttä

Vuonna 1996 perustettu Suomen Epoksilattiat Oy toteuttaa lattiapinnoitteet kotitalouksille Janakkalan Turengissa ja muualla koko Etelä-Suomen alueella. Meiltä saat kovaakin kulutusta kestävät ja näyttävät pinnoitteet esimerkiksi:

  • autotalliin

  • varastotilaan

  • kotisi kosteiden tilojen lattioihin

  • kellaritilaan.

Ota yhteyttä ja kerro, minkälaiseen tilaan tarvitset lattiapinnoitetta! Autamme mielellämme oikeanlaisen pinnoitteen valinnassa. Meillä on alalta jo yli 20 vuoden kokemus ja laaja ammattitaito, joten voit luottaa työskentelymme varmuuteen. Palveluihimme kuuluu myös pinnoitteet yrityksille.

Helppohoitoiset lattiapinnoitteet keittiöihin ja kylpyhuoneisiin

Asentamamme pinnoitteet sopivat erinomaisesti esimerkiksi keittiön tai kylpyhuoneen lattiaan. Pinnoitettu lattia on helppo pitää puhtaana eikä höyry- tai lämpörasitus vahingoita lattiaa. Lattioille leviävän pölyn, nesteiden ja rasvojen aiheuttaman liukkauden estämiseksi teemme tarvittaessa pinnoituksen kitkakarhennuksen lasihelmillä. 

Pyydä tarjous

Käytössämme on ajanmukaiset työvälineet

Kun tilaat lattiapinnoitustyöt meiltä, voit olla varma asiantuntevasta työskentelystämme.

Työskentelemme niin uudis- kuin saneerauskohteissakin

Työskentelemme asiantuntevasti niin uudis- kuin saneerauskohteissakin. Olemme tehneet lattiapinnoituksia mitä erilaisimpiin kohteisiin, mikä on antanut meille laajan tietotaidon toteuttaa haasteellisempienkin lattioiden pinnoitukset laadukkaasti.

 

Saneerauskohteissa hoidamme myös esimerkiksi aiemmin käsiteltyjen betonilattioiden pinnoitukset kohteeseen parhaiten sopivia pinnoitusmateriaaleja käyttäen.

 

Tutustumme työmme kohteisiin aina huolella, jotta lopputuloksesta saadaan odotuksia vastaava. Kaikissa pinnoitustöissä otamme huomioon yksilölliset toiveesi ja käyttötarpeesi.

Kysy lisää

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Etsitkö osaavaa tekijää kotisi lattiapinnoitteille? Turengista käsin koko Etelä-Suomen alueella palveleva Suomen Epoksilattiat Oy on lattiatöiden pitkän linjan ammattilainen.